Standart Kerkohet Ekonomiste per kompani Tendash , Citypark, paga 60 000 – 80 000 leke neto. 81 views

Job Expired
Kerkohet Ekonomiste per kompani Tendash , Citypark, paga 60 000 – 80 000 leke neto.

Kriteret:
✔️Te jete me eksperience te mepareshme pune minimumi 2 vjecare.
✔️Te jete me arsim te larte ne profilin Finance/Ekonomik/Kontabilitet.
✔️Te jete njohese e mire e gjuhes angleze.
✔️Te jete njohese e programeve financiare, konkretisht Financa 5.

Ofrohet:
✳️Punohet e Hene – e Premte , ora 07.45 – 16.30
✳️E shtuna punohet deri ne oren 13.00
✳️Paga 60 000 – 80 000 leke neto
✳️Mundesi rritje dhe zhvillimi.

📍 Adresa : Prane Citypark

Të interesuarit të aplikojnë në adresën agjensipunesimiimp@gmail.com
ose të kontaktojnë në numrin +355692751730

Me mirësjellje ju njoftojmë se do të kontaktoheni sa më parë për një intervistë.

*Tek ne CV-ja juaj është e sigurtë dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.Rruga Dritan Hoxha, Tirane

+355 69 275 1730
agjensipunesimiimp@gmail.com

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 215 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim