Inxhinier Mekanik ose Ndërtimi 30 views3 applications

Vibtis kërkon Inxhinier Mekanik ose Ndërtimi

Vibtis është kompania e duhur për ty!

Ejani të punoni si Inxhinier Mekanik ose Ndërtimi në një nga kompanitë më të mëdha në Shqipëri e cila ofron përfitime të jashtëzakonshme, ambjent për të mësuar dhe mundësi avancimi në karrierë.
VIBTIS është kompania më e madhe në Shqipëri në Import – Eksport të produkteve industriale në fushën e ndërtimit e specializuar në prokurimin
dhe furnizimin me produkte për projekte në sektorin e Ndërtimeve Civile, Energjisë, Ujësjellës Kanalizime, Oil&Gas

Vibtis punon me projekte të rëndësishme si; Ndërtimi i Arenës Kombëtare, Rehabilitimi
i Lumit Gjanica, Rehabilitimi I 3 Nenstacioneve Tirane, ndërtimi i rrugës Qukës-Qafë Pllocë. Rrugës Lumi Vlorës, Projektimi dhe ndërtim i rrugëve të aksesit të projektit TAP e shumë të tjerë.
Vibtis punon me furnitorët më të mëdhenj botëror dhe është distributor zyrtar i disa prej prodhuesve lider në sektorin Oil & Gas, Energjisë dhe Hidroteknike.
Në Shqipëri Vibtis punon me klient si; SHELL, BANKERS, ALBPETROL, OSHEE, ALBSTAR, APM dhe të tjerë kompani private apo operatorë publike.

Ne jemi më të mirët dhe kërkojmë për më të mirët!
Pozicioni :
Ne po kërkojmë Inxhinier Mekanik ose Ndërtimi me përvojë në analizimin e të dhënave teknike të materialeve dhe me aftësi të shkëlqyera në komunikim dhe negocim.

Përfitimet:

  • Pagesë e kënaqshme
  • Ofrojmë programe shumë të mira mentorimi për punonjësit tanë.
  • Rritje dhe mundësi avancimi.

Adresa:
“VIBTIS” sh.p.k është e pozicionuar në Bulevardin Dëshmorët e Kombit një vend i aksesueshëm dhe një mjedis komod pune;
Blv. Dëshmorët e Kombit, Twin Towers, Tower 2, Floor 7/2 Tiranë/Albania.

Kush duhet të aplikojë?
Nëse ke përfunduar Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike ose Inxhinieri Ndërtimi
Ke eksperiencë pune minimum 2- 3 vite.
Je energjik dhe i motivuar për të punuar në një ambjent ku ke mundësi të tregosh talentin tënd 100% atëherë;
Vibtis është kompania e duhur për ty!

Apliko dhe na trego që je më i miri!

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Blvd. Deshmoret e Kombit Twin Towers Tower 2, Floor 5/1
  • Tel/Mob +355 4 2280 120
  • Profili Sherbime