Staf Shites Full – Time 335 views2 applications

Shoqëria WELL sh.p.k., pjesë e ALKOS GROUP ALBANIA, në kuadër të zgjerimit të aktivitetit në qytetin e Tiranës, për rrjetin drugstore kërkon të punësojë staf në pozicionet:
Staf Shites Full – Time, te cilët kryejnë njëherësh funksionet e punës kasier, sistemues dhe shërbim klienti
Ne ofrojmë:

 • Pagë motivuese;
 • Atmosferë miqësore dhe dinamike;
 • Kontratë të rregullt pune (40 orë pune në javë);
 • Vlerësim sipas performancës;

Detyrat

 • Kujdeset për mirëmbajtjen e produkteve dhe mirëorganizim e tyre;
 • Bën sistemimin e mallit nëpër rafte apo hapësirat e caktuara;
 • Kujdeset që çdo artikull i raftit të jetë i pajisur me çmimin përkatës;
 • Kontrollon ekspozimin për të mbushur stokun dhe angazhohet në sistemimin e stokut në rregullin e kërkuar;
 • Kontrollon produktet e rafteve për skadencat dhe i raporton ato tek përgjegjësi, menaxheri;
 • Kontrollon, evidenton dhe vendos përkthimet në shqip të produkteve që nuk e kanë atë;
 • Mban pastër marketin, raftet, etj;
 • Asiston klientet ne proçesin e blerjes me çfare ata kanë nevojë;
 • Ndihmon klientin në gjetjen e produkteve për të cilat ai është i interesuar

Kualifikimet

 • Të ketë mbaruar arsimin e mesëm, arsimi i lartë përbën avantazh;
 • Të jetë pa angazhime studimi;
 • Të jetë i gatshëm dhe i aftë të punojë në grup;
 • Punë me dy turne – fleksibilitet për punë me 2 turne;

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të dërgojnë aplikimin e tyre në adresën: well.rekrutime@alkosgroup.al ose të na shkruajnë në numrin +355 697053354 (WhatsApp)
*Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të lartë sipas Ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga e Serave, Picar, Vore, 1032, Tirane
 • Tel/Mob +355697053354
 • Profili Kozmetike, Supermarket, Tregti