STAF NE SUPERMARKET (MENAXHER, ASISTENT MENAXHER, KASIER, SISTEMUES, SHITËS) 91 views1 application

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Jeni duke kërkuar punë në fushën e retail dhe të rrisni aftësitë në shitje dhe menaxhim?
Për një supermarket ne Tirane
, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

MENAXHER
ASISTENT MENAXHER
KASIER
SISTEMUES
SHITËS I PRODUKTEVE TË FRESKËTA

Aftësi:
– Te kete aftesi te mira komunikimi
– Aftesi per te punuar ne grup


Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në e-mail pozicionin vakant për të cilin aplikoni

JU MIREPRESIM

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do te perdoren vetem per qellime rekrutimi

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 21 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime