Sport Vision Albania kërkon të punësojë Shitës/e, me ose pa eksperiencë pune,TEG, QTU, MEGATEK, KRISTAL CENTER 271 views

Job Expired
Kriteret:
• Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe shërbimi
• Preferohet pa angazhime shkolle
• Të jetë korrekt dhe person i përgjegjshëm
OFROHET:
Page baze + Bonuse shitjeje
Mundesi punesimi me turne
Ambjent profesional dhe mundesi rritjeje

Të interesuarit te dërgojne CV-ne e tyre në adresën e e-mail: info@sportvision.al ose ne whatsapp: 0676060707

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Murat Toptani, qendra e Bisnesit Eurocol, kati 7
  • Tel/Mob 067 5088 242