SPECIALISTE PROKURIMESH 81 views1 application

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani që zhvillon aktivitetin e saj në fushën e ndërtimit, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

SPECIALISTE PROKURIMESH

 

 

 

DETYRAT E POZICIONIT

– Identifikon furnitorët dhe materialet sipas kërkesave të projektit;

– Bashkëpunon me furnitorët për specifikat e materialeve të ndërtimit;

– Analizon detajet dhe specifikat e ofertave të furnitorëve;

– Negocion me furnitorët për cmimet, materialet deri në mbylljen e kontratës finale

 

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Diplomë universitare. Preferohet Fakulteti i Ekonomisë

Eksperienca: Preferohet  eksperiencë në fushën e prokurimeve ose në departament finance

Aftësi:

– Aftësi shumë të mira menaxhuese, organizative, planifikuese dhe komunikuese;

–  Aftësi për të analizuar korrespondencat e biznesit, kontrata, procedurat dhe manualet;

– Aftësi për të menaxhuar kontrata të ndryshme specifike që përfshihen në projekte ndërtimi;

– Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze (njohja e një gjuhe tjetër do të përbënte avantazh);

 

 

 


Menyra e aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetem në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.

Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë.

JU MIREPRESIM!

 

 


*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 31 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime