PROMOTORE  – Turqisht  (F) 239 views3 applications

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani të suksesshme turke në fushën e lojërave online, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

PROMOTORE  – Turqisht  (F)

 


DETYRAT & PËRGJEGJËSITË

– Prezanton online shërbimet e kompanisë tek klientët;
– Komunikon zhvillimet e reja te kompanise tek klientet e rinj dhe ekzistues
– Asiston në zgjidhjen e problematikave dhe të paqartësive të klientëve;
– Kujdeset për respektimin dhe percjelljen e imazhit të kompanisë tek klientet

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Të ketë ketë përfunduar Arsimin e Lartë ose të jetë në vazhdimësi
Eksperienca: Eksperiencë të mëparshme në promovim ose shërbim klienti

Aftësi:

– Të ketë njohuri të gjuhës turke (e detyrueshme)
– Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe prezantuese


 

Ofrohet:
– Pagë bazë e kënaqshme
– Orari full time ose part time
– Kushte shumë të mira pune. Ambient komod dhe miqësor.
– Puna në zyrë (jo në terren)

 

 

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

JU MIREPRESIM

 

 

 

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do te perdoren vetem per qellime rekrutimi

Cel. : +355 69 20 46 320

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime