Specialiste Burimesh Njerezore 92 views2 applications

Përshkrimi

ProMarketing shpall të lirë pozicionin e punës: Departamenti i Burimeve njerezore eshte ne kerkim te nje Specialiste te Burimeve Njerezore!

Detyrat

• Rekrutim/ Selektim.
• Menaxhimi i dokumentacionit te punonjesve.
• Trajnimin dhe zhvillimin e stafit.
• Pergjegjese per dokumenta administrative.
• Menaxhimi i efikasitetit te punonjesve
• Zhvillimi i politikave te kompanise.

Kualifikimet

• Njohje shume e mire e gjuhes italiane e folur dhe e shkruar.
• Eksperience e meparshme ne profili HR per Call Center
• Diplomë Universitare.
• Përdorimi i shkëlqyer i programeve kompjuterike.
• Aftësi të shkëlqyera organizative.
• Aftesi te shkelqyera komunukimi. Ofrojme: Kushte komode pune. Rritje profesionale e garatuar. Paga shume e kenaqeshme.

Shënime

Te interesuarat mund te dergojne CV e tyre ne adresen e emailit hr@promarketingal.com Ose mund te paraqiten personalisht ne zyrat qendrore te ProMarketing bashke me CV. Intervistat zhvillohen nga e hena ne te premte ne oren 11: 00-19:00.Adresa: Rruga “Elbasanit, perball Fakultetit Ekonimik, pallati Park Gate kati i I, Tirane. Ose kontaktoni nr nr Cel : 0684016349

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Elbasanit, Park Gate, Kati 1, Tirana, Albania
  • Profili Call Center