Specialist Suvatimesh & Fino 120 views

Përshkrimi

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo), ”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice.  Kompania kerkon te punesoje: Specialist Suvatimesh & Fino.

Kualifikimet

  • Preferohet te kete eksperience te meparshme pune.

Shënime

  • Ofrohen kushte shume te mira pune dhe page.

Departamenti i Burimeve Njerëzore Agi Kons Sh.p.k Email: hr@agikons.com

Kontakt: 068 40 52 085
Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit” A0/1, Selite, Tirane

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 7 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit" A0/1
  • Profili Ndertim