Specialist Shitjesh ne Show Room – Departamenti i Ndricimit (Vlore) 229 views

Job Expired

Kompania Sali Elektrik shpk, nje nga distributoret me te medhenj ne tregun shqiptar, kerkon kandidate per pozicionin e me poshtem:

Pozicioni i Punes:

Specialist shitjesh ne Show Room – Departamenti i Ndricimit

Pershkrimi i Punes

 • Ndjekje e kerkesave ditore te klienteve qe paraqiten ne show room.
 • Ndjekje e kerkesave ditore nepermjet telefonit.
 • Ndjekje ne vazhdimesi e procesit te shitjes.
 • Zgjidhja e problematikave qe mund te dalin para, gjate dhe pas shitjes.
 • Komunikimi i vazhdueshem me klientet dhe koleget.

Kerkesat per kandidatet

 • Te kene perfunduar detyrimisht studimet e shkolles se mesme (perbejne avantazh kandidatet qe kane perfunduar studimet e larta).
 • Te kene aftesi te mira komunikuese.
 • Te kene aftesi per te mesuar dhe pershtatur me njohuri te reja.
 • Perben avantazh njohja e gjuheve te huaja (mundesisht Anglisht  dhe Italisht).
 • Perben avantazh eksperienca e me pareshme ne pozicione te ngjashem.

Kandidateve iu kerkohet te bashkangjisin ne aplikim:

-Cv me fotografi

ne adresen e e-mail kreshnik.dabulla@sali.al

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Albania, Tiranë, Durrës, Fier, Vlorë
 • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres Km.7, Kashar, Shqiperi
 • Tel/Mob 00355676027980
 • Profili Elektronike, Energjitike, Ndertim, Tregti, Tregti me shumice