Specialist Ndërtimi 39 views

Job Expired

S&D Invest” është një nga kompanitë e mirënjohura në fushën e menaxhimit dhe administrimit të pronës së përpashkët, e cila menaxhon rezidenca dhe resorte turistike duke zhvilluar ambjente funksionale, të sigurta, të pastërta, të gjelbërta të cilat ndikojnë në cilësinë e jetëses në komunitet.

“S&D Invest” për Rezidencën Kodra e Diellit, ju fton të aplikoni në pozicionin e punës:

Specialist Ndërtimi

Përshkrim i përgjithshëm

Specialisti i Ndërtimit do të jetë përgjegjës për inspektimin, përcaktimin dhe zgjidhjen e problematikave të strukturave ndërtimore.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Zbatimin e planit të punës së përcaktuar nga inxhinieri për kryerjen e riparimeve apo proceseve të punës të nevojshme në ambientet e rezidencës;
 • Realizimin e punimeve, suvatimve, izolimeve, lyerjeve, punimeve kartonxhes;
 • Raportimin ditor për kryerjen e punimeve inxhinierit mbikqyres;
 • Zbatimin e procedurave të përcaktuara nga departamenti;

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Të ketë mbaruar arsimin mesëm;
 • Të ketë minimalisht 3 vjet pune;
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese, planifikuese dhe organizuese;
 • Të punojë në grup me menaxherët dhe stafin në një shumëllojshmëri procesesh;
 • Të krijojë dhe të ruaj marrëdhënie korrekte me bashkëpunëtorët, punonjësit gjatë procesit të punës;
 • Të ketë njohuri të mira të ‘’Paketës Office’’;

Aplikantët e interesuar, të cilët plotësojnë kërkesat e përmendura më lart janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre deri në adresën e emailit: standart@agikons.com, ose të kontaktojnë në numrin e telefonit: +355686082912

Afati i fundit i pranimit te aplikimeve eshte deri ne dt. 15.09.2022

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Cel. : +355686082912

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 13 Jobs
 • Location
 • Profili Turizem