Kualifikime/ Kërkesa

 • Te kete Të ketë arsim të lartë (preferohet Inxhinieri Informatike, TIK);
 • Njohuri të serverëve kryesorë të sistemeve operative (Linux, Windows Server)
 • Njohuri të rrjeteve (TCP/IP stack, firewall, ruting, vpn), router (preferencë për ruterin Mikrotik), Lan dhe Wlan
 • Te kete njohuri te mira per networking si ne anen hardware (switch, router etj) ashtu dhe ate software (TCP/IP etj);
 • Menaxhimi i bazës së të dhënave (MySQL/MariaDB) dhe skriptimi SQL
 • Aftësi menaxhuese me sigurimin kundër viruseve;
 • Te kete njohuri ne Voip.
 • Te jete i gatshem per te mesuar mbi teknologjite me te fundit.
 • Te ofroje zgjidhje per probleme komplekse.
 • Të jetë korrekt, shkathet, këmbëngules;
 • Të jetë i/e aftë të punojë në grup;
 • Aftësi për të mbajtur nivel të larte të konfidencialitetit
 • Minimalisht 2 vite eksperience pune
 • Njohje shumë e mirë e të gjitha procëseve të punës që kryhen në Departamentin e Burimeve Njerëzore, dhe dokumentacionit përkatës
 • Njohuri shumë të mira rreth Kodit të Punës
 • Njohuri shumë të mira rreth programeve bazë kompjuterike (Word, Excel, PPT etj.)
 • Aftësi shumë të mira komunikuese, organizative dhe menaxheriale
 • Aftësi shumë të mira analitike
 • Aftësi shumë të mira për të punuar në grup dhe fleksibilitet në marrëdhëniet me njerëzit

 

Te interesuarit mund ta dergojne CV-ne elektronikisht në adresen: hr@impact-al.com

 

Ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhur rreferuar informacionit nga kerkesa e aplikimit /CV do të njoftohen per interviste

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Elektronike