Kerkojme punonjes nga Jugu ose Vlora, per profilin SPECIALIST I ASETEVE dhe SHERBIMEVE (profil ing. ndertimi ose arkitekt) 52 views

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një grup të suksesshëm të investimeve në Ballkan, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

SPECIALIST I ASETEVE SHERBIMEVE

 

 

 

 

DETYRAT E POZICIONIT
– Përgjegjës për ndjekjen e procesit të prokurimeve për mobilimin e njësive te cilat do të përfshihen në programin e qiradhënies.
– Përgjegjës për ndjekjen e kontratave , dokumentacioneve që lidhen me këtë proces
– Përgjegjës për ndjekjen dhe realizimin e grafikut të punimeve
– Menaxhon përgatitjen e paketave të inventarit të imët dhe aseteve.
– Menaxhon dosjet e njësive me qira ku duhet të jenë pasqyruar të gjithë dokumentet e nevojshme, proces-verbale dorëzimi etj.
– Kryen detyra të tjera të caktuara qe lidhen me profilin.

 

 

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Diplomë e arsimit të lartë në fushën e biznesit (avantazh fakulteti i Arkitekturës/Inxhinieri ndërtimi);
Eksperienca: Preferohet të paktën 2 vjet eksperiencë pune në të njëjtën fushë.
Aftësi:
– Të ketë njohje shumë të mirë të gjuhës angleze
Të posedojë patentë për drejtim automjeti;
– Të jetë fleksibël;

 

*Vendndodhja e punës: Palasë. Transporti i siguruar nga kompania (nisja nga Vlora)
* Për kandidatët që nuk janë nga qyteti i Vlorës sigurohet akomodim dhe ushqim

 

 

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.
Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë.


JU MIREPRESIM!

 

 

 

 

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 24 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime