Specialist Finance-KontabilitetI (Junior) 143 views4 applications

Job Expired

Pozicion vakant pune: Specialist Finance-Kontabilitet

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kontabilizimin e dokumentave në sistemin e kontabilitetit
 • Bashkëpunon me stafin e financës, për te krijuar dhe analizuar raporte të ndryshme
 • Kontrollon informacionin financiar për pjese specifike të lidhur me procesin e punës
 • Asiston kolegët e punës sipas nevojës

Kerkesat per pozicionin e punes:

 • Diplomë universitare në degën: Financë-Kontabilitet
 • Eksperiencë pune 0-2 vite
 • Njohuri shume te mira te gjuhes angleze.
 • Njohuri shumë të mira mbi paketën Office Excel/ Access

Cilët jemi ne?
Themeluar në vitin 1993, Trimed përfaqëson një rrugë të sigurtë dhe të matshme që siguron produkt farmaceutik të sigurtë në tregun shqiptar me një akses direkt tek farmacitë.
Cfare ofrojme?

 • Kushte shume te mira pune
 • Nje mjedis pune dinamik
 • Page e kenaqshme

Ne jemi ne kerkim te kolegeve te cilet kane dhe perfaqesojne vlerat themelore te kompanise sone: Integritet, Njohuri, Vemendje ndaj detajeve, Fleksibilitet!
Nëse je gati të fillosh punë, na dergoni te dhenat tuaja duke na shkruar në adresën trimed@trimed.com.al
Mirëpresim CV tuaj!

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Farmaceutike