Specialist/e Marketingu 98 views

Texas Development shpk një kompani e re ndërtimi që operon në tregun shqiptar që prej vitit 2019 kërkon të punësojë Specialist/e Marketingu.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 1. Te njohi profilin e kompanisë, projektet e realizuara, dokumentacionin ligjor, afatet e ndërtimit.
 2. Te informoje klientët potencialë për detajet mbi kushtet e shit-blerjes, çmimin, sipërfaqen, vendndodhjen, orientimin, standarteve të përdorura, etj.
 3. Shoqëron klientët dhe kryen vizita në ambientet, objekt shit-blerje.
 4. Monitoron tregun për të identifikuar mundesi te reja marketingu si dhe per te mbledhur kërkesat e tregut aktual dhe në të ardhmen.
 5. Te zhvilloje, te implementoje dhe te ndjeke programet e marketingut si: faqja Web, mediat sociale ose fushata dixhitale.
 6. Te bashkepunoje me pjesetaret e tjere te grupit te punes per te zhvilluar dhe monitoruar stategjite e marketingut.
 7. Te analizoje dhe te raportoje ne menyre periodike performancen dhe efektivitetin e fushatave te marketingut.
 8. Te bashkepunoje me agjensi dhe partnere te jashtem per ekzekutimin e programeve te marketingut

Kriteret dhe Aftësitë

 • Të ketë përfunduar Arsimin e lartë, preferohet master në Marketing.
 • Të ketë mbi 4 vjet eksperience pune në sektorin Marketing.
 • Te jete kreative
 • Të njohë shume mirë një gjuhë të huaj, preferohet Anglisht.
 • Të zotërojë shumë mirë ‘’Paketën Office’’,
 • Të ketë njohuri shumë të mira në Google AdWords, Google Trends.
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera në komunikim verbal dhe të shkruar, si dhe aftësi të shumë të mira prezantimi.
 • Të ketë aftësi të mira të punuarit në grup si dhe ndërtimin e mardhënieve me të tjerët.
 • Te ketë aftësi për të bërë fotografi dhe për t’i edituar ato

Menyra e Aplikimit:
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe letër interesi në adresën e emailit: info@texasdev.eu

Ju mirepresim!

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Ndertim