Specialist/e Finance 85 views

Job Expired

Kompania EGS Sh.p.k operon me dinjitet dhe ndershmeri per realizimin e veprave te reja madhore. Nderton objekte ku perfshihen rezidenca individuale, objekte multifamiljare,objekte industriale, qendra tregtare, projekte interieri, sistemime etj

Shoqeria “Engineering Global Solution“ pjese e Globe Group kërkon të punësojë :
TITULLI: Specialiste Finance

DEPARTAMENTI: Finance

Kerkesat
• Te kete perfunduar studimet ne fakultetin Ekonomik (preferohet diplome universitare ne profilin Finance dhe Kontabilitet);
• Te kete minimalisht 2 vite eksperience pune ne department finance;
• Te kete njohuri shume te mira te programeve te paketes Microsoft Office si dhe te programit FINANCA 5,
• Te kete aftesi te mira nderpersonale dhe komunikimi;
• Të karakterizohet nga ndershmëria, integriteti, konfidencialiteti dhe korrektësia.

Të gjithë të interesuarit që i plotësojnë këto kërkesa duhet të dërgojnë CV me fotografi në adresën e e-mail hr@globegroup.al deri dt 10/01/2021
Jeni te lutur te përcaktoni pozicionin e punës për të cilin aplikoni.
CV-të cilat nuk do të kenë të përcaktuar pozicionin për të cilin aplikojnë, nuk do te merren në konsideratë.

 

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Vaso Pasha
  • Profili Tregti