Specialist Collection, Agrokredit sh.a 89 views

Agrokredit sh.a, Institucion Financiar, me mbi 20-vite eksperiencë në fushën e kredidhënies për individë dhe biznese, kërkon të punësoj Specialist CollectionSpecialisti Collection është përgjegjës për kontaktimin e klientëve të cilët janë në vonesë mbi 90 ditë për pagesën e këstit të kredisë, duke patur si qëllim kryesor reduktimin e portofolit në vonesë në bashkëpunim me degët respektive.

Kandidati duhet të ketë:

  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe negociuse, si dhe aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur.
  • Aftësi të mira dëgjimi për të kuptuar nevojat e klientëve dhe për të gjetur mënyra për të zgjidhur problemet e kredive në vonesë.
  • Fleksibilitet për të levizur në të gjithë Shqipërinë.
  • Të ketë përfunduar arsimin e lartë.
  • Eksperiencë minimalisht 2 vitë në mbledhje borxhi.
  • Njohuri të programeve kompjuterike bazë si MS word, Excel, Power Point.

Për aplikime kontakt:
0676030261 / agrokredithr@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Sherbime Financjare