Source One kerkon Merchandiser – Promotor / Agjent Marketingu 26 views

Për nevojat e klientit, po kërkojmë të punësojmë individë të motivuar,
punëtorë dhe komunikues në pozicionin e Merchandiser/Promotor.

Detyrat kryesore:
 Mbledhja dhe hedhja e të dhënave.
Konfigurim i elementëve të marketingut dhe pozicionim i POP gjatë promocioneve apo hedhjes në treg të pajisjeve. Përmirësimi i shitjeve dhe kujdesi ndaj klientit.

Rolet dhe përgjegjësitë

 1. Mbledhja e të dhënave në sistemin MCS sipas një udhëzuesi
 2. Edukon shitësit dhe manaxherët e shitjeve për përmirësimin e shitjeve të Produkteve
 3. Ndjeshmëria e tregut
 4. Instalimi i pajisjeve të marketingut në dyqanet partnere
 5. Pozicionimi i materialit promovues
 6. Futja e të dhënave bazë në sistemin MCS
 7. Promovimi dhe shitja e produkteve
 8. Vizita ditore në dyqanet e partnerëve

Kandidati duhet të patentë drejtimi makine të kategorisë B
Nëse mendoni se jeni adapt për këtë pozicion dhe dëshironi të ndërtoni një karrierë të suksesshme në një nga kompanitë më të mira në botë,
dërgoni CV-në tuaj në anglisht në adresën info@sourceone.al
Mirëpresim aplikimet deri më 24 mars

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Marketing