Soni_dural_sh.p.k. kerkon te punesoje Usta Duralumin 61 views

Job Expired

Soni_dural_sh.p.k. kerkon te punesoje Usta Duralumin.
Kerkohet Usta duralumini me eksperience ne sharre ne prodhim dhe montim.
Paga e kenaqshme+siguracione.
Kerkohen dhe specialiste duralumini.

Te interesuarit te kontaktojne me mesazhe ne Whatsup tek Nr. 069 61 23 908

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Prodhim/Perpunim