Sondist 15 views

Përshkrimi

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo), ”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice. 
Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj në pozicionin: Sondist për sonde pilotash.

Kualifikimet

Kriteret:

  • Të zotërojë patentë manovratori.
  • Preferohet të ketë eksperiencë pune.
  • Te jete bashkepunes dhe fleksibel ne orare.
  • Ofrohen kushte shumë të mira pune dhe page.

Shënime

Personat e interesuar të na kontaktojnë në numrin tonë të cel: 068 40 52 085.

Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1 Selite, Tirane.


More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 66 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit" A0/1
  • Profili Ndertim