Sol Tropikal shpall vend vakant ndihmes picier! 49 views

Sol Tropikal Durres by Melia’ Hotels International shpall vendin vakant Ndihmes Picier!

Melia’ Hotels International eshte kompania spanjolle lider ne fushen e hotelerise me nje rrjet me mbi 380 hotele ne 40 shtete dhe ne 4 kontinente.
Mbi 60 vite jetegjatesi ne industrine e hotelerise, nen vlerat e saj si ekselence dhe qendrueshmeri, inovacion, afersi dhe prirje ne sherbim,
qellimi i kompanise eshte te ofroje cilesi te larte sherbimi si dhe mbeshtetje dhe motivim i punonjesve te saj per tu rritur profesionalisht brenda kompanise.
Tek Melia’ ti je VIP(very inspiring person).
Ju ftojme ti bashkoheni familjes tone.

Misioni, Detyrat dhe Pergjegjesite:

  • Ndihmon picierin ne përgatitjen e brumit të picës, salcave dhe shtesave të ndryshme, si domate, speca, kërpudha, qepë dhe mish.
  • Ndihmon picierin ne përgatitjen e picave të cilësisë së lartë sipas recetave të kompanisë.
  • Siguron që të gjitha enët dhe pajisjet e gatimit të jenë sterilizuar përpara çdo përdorimi.
  • Ndihmon ne menaxhimin e të gjitha fletë porosive ushqimore dhe sigurimi që porositë e klientëve të përfundohen në kohën e duhur.

Kriteret e Pozicionit:

  • I afte per pune ne grup, pasion për shërbimin dhe të orientuar drejt klientit.
  • Preferohet pervoje pune e meparshme

Cfare ofrojme ne:
Kushte pune ne perputhje me Kodin e Punes.
Mundesi per te fituar pervoje pune ne cilesi dhe standarte nderkombetare.
Mundesi transferimi ne te gjitha rrjetet e Melia’ Hotels International.

Aplikoni duke derguar Cv tuaj ne adresen e e-mail: entela.hereni@melia.com ose kontaktoni ne numrin e telefonit 0684054833

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Durrës
  • Profili Hoteleri