Skyline Kerkon te punesoje: Operator, Team leader, Floor Manager për fushatën e Sky Tv dhe Turizem dentar, te kene eksperience pune dhe njohje te gjuhes italisht dhe anglisht 92 views1 application

Job Expired

Skyline
Kerkon te punesoje:
Operator, Team leader, Floor Manager për fushatën e Sky Tv dhe Turizëm Dentar.

Aftesitë dhe kualifikimet.
Të kenë eksperiencë në call center(minimum 1 vit)
Të jenë njohës shumë të mirë të gjuhës italiane dhe angleze.
Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese dhe ndërvepruese me klientët.
Të kenë dëshirën për të mësuar dhe për tu rritur profesionalisht.

Ofrohen:
Paga shumë e kënaqshme
Fundjava pushim
Kushte shumë të mira pune.

Adresa Rruga e Dibrës, pallati i Observatorit.

Kontaktoni: 0692204991

#skyline #callcenter #gjuhaitaliane #gjuhaangleze #tekomunikueshem #operator #teamleader #floormanager #meeksperiencepune #fundjavapushim #kushteshumetemirapune #tirane #rrugaedibres #observatortirana

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 216 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim