Skyline Kerkon te punesoje: Operator, Team leader, Floor Manager për fushatën e Sky Tv dhe Turizëm Dentar me eksperience pune dhe njohes te gjuhes angleze dhe italiane 193 views1 application

Skyline
Kerkon te punesoje:
Operator, Team leader, Floor Manager për fushatën e Sky Tv dhe Turizëm Dentar.

Aftesitë dhe kualifikimet.
Të kenë eksperiencë në call center(minimum 1 vit)
Të jenë njohës shumë të mirë të gjuhës italiane dhe angleze.
Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese dhe ndërvepruese me klientët.
Të kenë dëshirën për të mësuar dhe për tu rritur profesionalisht.

Ofrohen:
Paga shumë e kënaqshme
Fundjava pushim
Kushte shumë të mira pune.

Adresa Rruga e Dibrës, pallati i Observatorit.

Kontaktoni: 0692204991

#skyline #callcenter #gjuhaitaliane #gjuhaangleze #tekomunikueshem #operator #teamleader #floormanager #meeksperiencepune #fundjavapushim #kushteshumetemirapune #tirane #rrugaedibres #observatortirana

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 208 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim