Skulptor/e 137 views

Përshkrimi

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), “Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), “Plazhi i Gurtë” (Qeparo), “Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe “Meshtekna” Brezovice.  Kompania kerkon te zgjeroje stafin e saj ne Departamentin “Design & Landscape” ne pozicionin Skulptor/e.

Detyrat

 • Studion projektin sipas specifikimeve të tij.
 • Zbaton projetin sipas detajeve dhe afateve të kërkura.
 • Kompozon projekte duke aplikuar ide të cilat ndikojnë në përsosjen e mëtejshme të tij.
 • Siguron standardet e cilësisë dhe paraqitjes në punimin e veprave.

Kualifikimet

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë në Akedeminë e Arteve.
 • Të ketë eksperiencë te meparshme pune si Skulptor.
 • Të karakterizohet nga iniciativa, kreativiteti dhe aftësia për të përmbushur afatet.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.
 • Te jete i disponueshem.

Shënime

 

Personat e interesuar dhe që plotësojnë kërkesat e përmendura më lart janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre në adresën e mëposhtme: hr@agikons.com

Kontakt: 068 40 52 085
Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1. Tiranë, Albania.
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 , date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 7 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit" A0/1
 • Profili Ndertim