Sistemues/e, Puntor Magazine (Jumbo TEG / QTU) 57 views

NJOFTIM PUNE

Profili i Grupit Balfin: Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, eshte nje nga grupet investuese me te rendesishme dhe me te suksesshme ne rajonin e Ballkanit Perendimor.
Gjeografikisht, Grupi BALFIN eshte i pranishem ne Austri, Shqiperi, Kosove, Bosnje dhe Hercegovine, Maqedoni Veriore, Mali i Zi dhe Holande, me afersisht 6’000 punonjes ne total.
Aktivitetet e Grupit BALFIN perfshijne zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive te patundshme, shitjet me pakice, industrine minerare, sistemin bankar, turizmin, energjine, logjistiken,etj.
Grupi BALFIN po rritet ne menyre te qendrueshme dhe kontribuon ne permiresimin e jeteses se komuniteteve permes zhvillimit ekonomik, prezantimit te ideve te reja, punesimit dhe investimeve sociale.
Kid Zone shpk eshte pjese e Balfin Group i specializuar ne shitje me pakice ku tregton ne ambientet e tij artikuj te ndryshem per femije si lodra, dhurata, libra, kancelari, veshje dhe aksesore te shumellojshem per shtepine tuaj.

Pozicioni: Punetor Magazine & Sistemues
Departmenti: Operacional
Vendodhja: Jumbo TEG, Jumbo QTU

Permbledhja e Pozicionit: Nje Punetor magazine eshte pergjegjes per stokun fizik te dyqanit ne magazine, mirembajtjen, operimin e magazines si funksion operacional.
Pranimin e furnizimeve, pranimin dhe dergimin e transfertave, sistemimin dhe mirembajtjen e kategorive dhe qarkullimin e mallit ne magazine dhe ne dyqan

Detyrat
-Mban paster dhe te rregullt magazinen duke u perkujdesur ne menyre ditore;
-Sistemon ne menyre te vazhdueshme kategorine per te cilen eshte pergjegjes apo qe i delegohet nga supervizori i magazines;
-Pergatit porosine e artikujve per departamentet sipas kerkeses;
-Kujdeset qe gjate levizjes se mallin ne ambientet e magazines produktet te mos demtohen dhe te jene gati per shitje ne gjendje perfekte;
-Ben pranimin e furnizimit sipas udhezimeve te supervizorit te magazines;
-Ben shkarkimin e kamionit me mjetet e kompanise.
Kualifikimet
-Arsim i mesem ose i larte
-Te pakten nje vit pervoje ne magazinim
-Njohja e gjuhes Angleze dhe/ose gjuhe te tjera do te perbenin avantazh
-Njohja e paketes Microsoft Office perben avantazh.

Menyra e aplikimit*:
Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem te dergoni CV-ne ne adresen elektronike hr@jumbo.al
Teg: +355686060052
Qtu: +355686077378

*Te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqiperise per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë