Shperndares porosish 111 views

Albanian Wine & Spirits Distribution kompani franko-shqipetare,
kerkon te punesoje nje djale midis moshes 25-50 vjec ne postin e shoferit shperndares porosish per qytetin e Tiranes pergjate periudhes 20-31 Dhjetor 2022
Kusht i domosdoshem duhet te kete minimalisht 2 vjet patenten ne perdorim.
Te kete nje paraqitje shume te rregullt dhe edukate pune te persosur.

Dergoni te dhenat tuaja ne nr tel 0692070354

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location Tiranë