Shperndares ne kompani farmaceutike 83 views1 application

ALBA PUNESIM eshte nje agjensi private punesimi, e cila ka si aktivitet te saj : ndermjetesimin ne tregun e punes.
Ne përdorim profesionalizmin tone ne fushen e burimeve njerezore për t’ju përgjigjur nevojave të klienteve, duke u siguruar kandidatet me te mire ne tregun e punes dhe kandidateve duke ju ofruar mundesi punesimi.
Per nje klientin tone, nje nga kompanite farmaceutike me te medha ne vend, ALBA PUNESIM ka nisur procesin e selektimit te kandidatëve per pozicionin:
Shperndares porosish ne kompani farmaceutike

– Te kene kryer minimalisht arsimin e mesem.
– Te kene leje drejtimi te klasit B.
– Te jene te gatshem per te levizur edhe neper rrethe

Janë të ftuar të aplikojnë të gjitha kandidatet e interesuar në adresën: info@albapunesim.al , duke shenuar tek subjekti pozicionin: shperndares ne kompani farmaceutike
Ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhura nga Cv-ja, do te kontaktohen per interviste.

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga e Durresit
  • Profili Punesim