Shperndares motorrist 139 views

Tirane, ofrohet vend pune Motorrist per dergesa

Adresa: Rr.Fadil Rada pas ish ATSH.

Shofer me motorr me patente veture per transport te thjeshte ne adresa fikse ne Tirane.

Maksimumi deri ne 7 rruge dhe deri ne 70 kilometra ne dite e monitoruar me sistem GPS.

Materialet qe do te transportohen me motorr jane pesha shume te lehta, 1-10 Kg.
Preferohet mosha mbi 45 vjec.

Motorrin, karburantin, sherbimet, veshjet dhe te gjithe aksesoret e nevojshem i ka kompania.
Ofrojme kushte dhe ambiente shume te mira pune me kolege pune dashamires dhe bashkepunues.

Ditet e punes e hene me te shtune . Orari i punes 8:00-17:00, me pushim ne mes.
Festat zyrtare pushim dhe e diela pushim.

Paga neto 55`000leke te reja e paguar ne banke, qe do te thote paguajme siguracione te plota.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë