Shperdares porosish me Motor 143 views1 application

Job Expired

Aladini Trade Partner Shpk, me një rritëm të lartë rritje çdo vit është bërë lideri i shitjeve online.
Menaxhojmë disa prej portaleve më të suksesshme në shitje si www.aladini.al www.bukinist.al www.beba.al www.idedhuratash.al

Titulli i pozicionit:Shperndares porosish me Motor
Departmenti: Operacional
Vendndodhja: Magazinat Qëndrore

Detyrat/Kerkesa:

  • Te jete korrekt dhe i shpejt ne dergimin e porosive ne destinacion .
  • Te jete i komunikueshem.
  • Eksperienca e meparshme si shperndares me motorr perben avantazh.
  • Motorri disponohet nga kompania

Kushte e punës: Aladini Trade Partner shpk ofron paketë të mirë kompesimi dhe benefitesh, përfshirë edhe bonuse bazuar në meritë dhe vlerësimin e performancës.

Procedura e Aplikimit:
Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV tuaj dhe letrën e interesit nëpërmjet emailit tek adresa pune@aladini.al ose na kontaktoni te 0674011115
PAGA 50.000 +BONUSE

* Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet sipas ligjit Nr. 9887 të vendosur nga Parlamenti i Shqipërisë mbi “Mbrojtjen e të dhenave personale”

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Tregti