Shpella Guesthouse Theth, kerkon Kuzhinier/ Ndihmes Kuzhinier, Kamarier – (anglisht foles) dhe Sanitare 74 views1 application

Shpella Guesthouse kerkon te zgjeroje stafin per sezonin e ri 1 prill 2024 – 30 nentor 2024:
Kerkohen:

  • Kuzhinier / Ndihmes kuzhinier
  • Kamarier -(anglisht foles)
  • Sanitare

Punonjesve iu ofrohet nga stafi yne:

  • Akomodimi nga bujtina jone
  • Ushqimi
  • Paga shume e mire
  • Kushte te mira dhe bashkekohore

Te interesuarit te kontaktojne ne: +355 69 377 4851 ose ne shpella.family@googlemail.com
Adresa
: Theth, Shkoder
Ne fund te sezonit, cdo punonjes besnik ka nje rroge ekstra + :)!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook