Shpella Guesthouse Theth, kerkon kuzhinier – kamarier – sanitare (ushqimi + akomodimi i perfshire) 66 views

Job Expired

Shpella Guesthouse kerkon te zgjeroje stafin, per sezonin e ri 1 prill- 15 nentor!
Kerkohen:

  • Kuzhinier
  • Kamarier
  • Sanitare

Punonjesve iu ofrohet nga stafi yne:

  • Akomodimi nga bujtina jone
  • Ushqimi
  • Paga shume e mire
  • Kushte te mira dhe bashkekohore

Te interesuarit te kontaktojne ne: +355 69 377 4851 ose ne shpella.family@googlemail.com
Adresa: Theth, Shkoder

More Information

  • This job has expired!