Shoqeria “K.M.K” shpk kerkon te punesoje Inxhinier Hidroteknik/Ndertim per kantier dhe zyre 433 views4 applications

Shoqeria “K.M.K” shpk kerkon te punesoje Inxhinier Hidroteknik/Ndertim per kantier dhe zyre
Mosha: Mbi 30 vjece
Orari eshte 08:00-16:00 ose Orari 17:00-21:30
Te interesuarit te dergojne cv: kmk.shpk@gmail.com
Tel: 0696074475
Cv e individeve pa eksperience nuk do te merren parasysh!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri, Ndertim, Projektim/Inxhinieri