SHOP MANAGER 105 views

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani të suksesshme në fushën e retail, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

SHOP MANAGER

 

 

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË
– Përgjegjësia për të dorëzuar planin vjetor në xhiro dhe fitim para interesit dhe amortizimit;
– Menaxhimi dhe motivimi i skuadrës për të rritur shitjet dhe për të sigurur rendiment;
– Menaxhimi i niveleve të stoqeve sipas buxhetit dhe marrja e vendimeve kyce per kontrollin e stokut;
– Mbledhja, filtrimi dhe dërgimi i porosive ditore;
– Kthimi i përgjigjes për ankesat dhe komentet e klienteve;
– Shëtitja sistematike në terrenin e shitjeve, biseda me kolegët dhe klientët dhe identifikimi ose zgjidhja e ceshtjeve urgjente;
– Organizimi i mbledhjeve ditore me stafin e shitjes;
– Përgatitja e punonjësve të dyqanit për të patur rendiment;
– Marrja me cështjet e stafit; intervistimi për pjestarë të rinj potencial për staf; përcjellja e vlerësimeve dhe pasqyrimeve të ecurisë;
– Organizimi i promocioneve në nivel dyqani;
– Kontrolli i shpenzimeve operative mujore;
– Kujdesi per paraqitjen dhe ndjeshmeria për paraqitjen e jashtme dhe të brëndeshme te dyqanit;
– Marrja pjesë në takimet mujore për shitjet;
– Regjistrimi i rezultateve të shitjeve dhe analizës së ecurisë;
– Monitorimi i konkurrences lokale dhe raportimi tek zyrat qëndrore;
– Koordinimi me departamentin e financës dhe organizimi i shpërndarjes së parave;

 

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Të ketë përfunduar Arsimin e Lartë (preferohen dege te lidhura me Administrim Biznesi);
Eksperienca: -Të ketë eksperience pune në pozicione të ngjashme minimumi 2 vite;

Aftësi:
– Të ketë njohuri mbi legjislacionin fiskal;
-Të ketë njohuri shumë të mira te programeve të paketës Microsoft Office si dhe te programit FINANCA 5;
-Të ketë njohuri të mira të gjuhës Angleze;

 


Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.
Do te njoftohen për intervistë vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e publikuara

JU MIREPRESIM

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do te perdoren vetem per qellime rekrutimi

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime