SHOFER Kamioni NDERKOMBETAR PATENTA CE 1829 views

Rametal” Sh.p.k. një shoqëri e themeluar sipas të drejtës shqiptare,
regjistruar në Regjistrin Tregtar pranë Qendrës Kombëtare të Regjistrimit,
mbajtëse e NUIS L41517502C, me seli në adresën Autostrada Durrës-Tiranë, Km 5, Vrrinë, Xhafzotaj, Durrës,
kerkon te punesoje:

Shofer kamioni per transport nderkombetar.

  • Personat e interesuar duhet te plotesojne kushtet si me poshte:
  • leje drejtimi CE+CAP+KARTE TAHOGRAFI
  • Përgjegjësia dhe profesionalizmi
  • Me përvojë pune

Për të gjitha informacionet në lidhje me pozicionin e punës mund ti merrni duke kontaktuar ne numrin 0694094948

 

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada DR-TR, Km5, Vrrine, Durres
  • Profili Prodhim/Perpunim