Shofer taxi dhe Operatore 493 views2 applications

Job Expired

Lov Taxi Tirane eshte e interesuar per staf ne pozicionet shofer Taxi me patente te klasit D dhe D1. Gjithashtu dhe per Operatore me ose pa eksperienc. 0696868794

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë