Shofer Shperndarje porosish (Patente C) 151 views1 application

Job Expired

ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj.

Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale. Arstl Group ofron mundesi punesimi per pozicionin: Shofer Shperndarje porosish.

Vendodhja: Tirane
Qellimi i Pozicionit:
Shperndarja sa me e shpejte dhe korrektesi maksimale e produkteve te shportes, sipas porosise se klientit.

Detyrat dhe Pergjegjesite:

 1. Ben shperndarjen e porosive te klienteve
 2. Ndihmon ne ngarkim-shkarkimin e produkteve nga automjeti i vene ne dispozicion.
 3. Ndihmon ne pergatitjen e porosive dhe dergesave.
 4. Kryen detyra te tjera te ngarkuara sipas kerkeses

Kualifikimet dhe aftesite:

 1. Te kete arsimin e mesem.
 2. Mosha deri ne 45 vjeç.
 3. Te kete leje drejtimi te kategorise C dhe aftesimin CAP
 4. Te jete i komunikueshem dhe te fleksibel gjate punes.

Kane perparesi kandidatet qe banojne ne zonat afer Vaqarrit, Tirane.

Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne CV e tyre dhe Leter Motivimi ne adresen elektronike: punesimi@arstlgroup.com
Nr tel: 0673101358

Aplikantet e perzgjedhur do te kontaktohen brenda 48 oreve nga marrja e aplikimit.

*Te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqiperise per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Rruga Qelqit Kombinat,Ish-Fabrika e Tullave
 • Tel/Mob 0676041335
 • Profili Tregti