SHOFER-SHPERNDARES POROSISH 355 views

Albanian Wine & Spirits Distribution kompani franko-shqipetare,
kerkon te punesoje nje djale midis moshes 25-50 vjec ne postin e shoferit shperndares porosish per qytetin e Tiranes.
Kusht i domosdoshem dhe i pa diskutueshemduhet te kete minimalisht 2 vjet patenten ne perdorim.
Te kete nje paraqitje shume te rregullt dhe edukate pune te persosur.

Kushtet e punes shume te mira.
Rroge e larte 40 000 ne 6 mujorin e pare dhe 50 000 rroge fikse me pas.
Telefon pune gjithashtu dhe makine.
Behuni pjese e nje kompanie te suksesshme dhe zgjeroni njohurite tuaja me degustime te permuajshme.
Ju lutemi dergoni CV tuaj ne kete adrese E-mail. altin.alwsd@gmail.com apo ne whatsapp ne nr   355 69 20 70 354 duke vendosur si subjekt: Shofer

Do te pranohen vetem aplikime serioze.
Cv do te verifikohet per vertetesine.
Suksese.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Location Tiranë