SHOFER/SHPERNDARES POROSISH 572 views

Albanian Wine & Spirits Distribution ofron vend pune shperndares porosish

Albanian Wine & Spirits Distribution kompani franko-shqipetare,
kerkon te punesoje nje djale midis moshes 25-50 vjec ne postin e shoferit shperndares porosish per qytetin e Tiranes.
Kusht i domosdoshem dhe i pa diskutueshem: duhet te kete minimalisht 2 vjet patenten ne perdorim.
Te kete nje paraqitje shume te rregullt dhe edukate pune te persosur.
Kushtet e punes shume te mira.
Rroge e larte 40 000 ne 6 mujorin e pare dhe 50 000 rroge fikse me pas.
Telefon pune gjithashtu dhe makine.
Behuni pjese e nje kompanie te suksesshme dhe zgjeroni njohurite tuaja me degustime te permuajshme.
Ju lutemi dergoni CV tuaj ne kete adrese E-mail. altin.alwsd@gmail.comduke vendosur si subjekt: Shofer
Ose me Wapp ne nr 0692070354

Do te pranohen vetem aplikime serioze.
Cv do te verifikohet per vertetesine.
Suksese.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Location Tiranë