Shofer Personeli 189 views

Ofrohet vend pune si Shofer Peroneli!

Nje nder kompanit lider ne sektorin e mobilerise, kerkon shofer per transport personeli.

Kriteret:

1- Te kete punuar me heret ne kete fushe

2- Te jete serioz, i pergjegjshem dhe korrekt

3- I perpiket me oraret

4- Mosha 30-45 vjec

5- Te posedoje patente katg. DE

Te interesuarit te shkruajne ne numrin e meposhtem:

00355696180299

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Punesim