SHOFER PER TRAILER 123 views

Kompania “SALILLARI shpk” kerkon te punesoje SHOFER PER TRAILER, OSE 4 AKS

TE JETE I PAJISUR ME LEJE DREJTIMI “CE” DHE “D”TE JETE I PAJISUR ME “KARTE TAHOGRAFI DIXHITALE”

Te interesuarit te dergojne C.V tek adresa e-mail: hr@salillari.al, ose te kontaktojne tek numrat e telefonit: +355 68 20 55 689, +355 68 20 33 570

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga “Bilal Sina”
  • Profili Ndertim
Connect with us
Contact Us