Shofer/ndihmes magazine 103 views

Job Expired

Tirane, ofroj vend pune Ndihmes magazine me patente

Kompania Office Center sh.p.k e themeluar ne 2010,
eshte nje nder kompanite me te medha ne Shqiperi ne fushen e produkteve leter dhe karton per shtypshkrime, paketime etj

Kërkesa për kandidatët:

 • Te kete experience te meparshme ne fusha te ngjashme
 • Te jete person i komunikueshem dhe i organizuar.
 • I afte te perballoj volum pune dhe te punoje nen presion.
 • Mosha e preferuar deri ne 35 vjec.
 • Te zoteroj leje drejtimi
 • Te jete i disponueshem per cdo nevoje te kompanise
 • Te jete i gatshem te levize edhe jashte Tiranes

Procedura e Aplikimit:
Dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e_mail: info@cartolandia.al
ose
Whatsapp 
+355 68 607 4453
Cel. : +355 68 607 4453

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Tregti dhe Prodhim