Shofer me page baze dhe perqindje 475 views1 application

Kerkesat;

  • Patentë e klasit B.
  • Aftësi për të siguruar shërbim efikas.
  • Aftësi komunikuese dhe punë në grup.

Ofrohen:

  • Kushte pune te kenaqshme.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë