Shofer Kamioni / Betoniere 179 views

Alesio 2014 shpk
Email: info@alesio2014.al
Tel: 068 40 23 403
Kerkon
Shofer Betoniere

* Te disponoje Certifikate Aftesimi Profesional (CAP) dhe karte digjitale
* Te jete i pajisur me karte tahografi dixhitale
* Te disponoje leje drejtimi me kategorite perkatese.

Adresa Rruga Lord Barjon, Laprake

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë, Durrës, Krujë, Fushë Krujë
  • Rruga/Zona Rruga Lord Bajron
  • Tel/Mob 068 808 8515
  • Profili Ndertim