Shofer 370 views6 applications

Job Expired

Pozicioni: SHOFER
Departamenti i Logjistikes Tirane

“KOSMONTE FOODS TIRANA” sh.p.k, kompani lider ne treg ushtron aktivitetin e saj ne fushen e importit dhe distribuimin e produkteve ushqimore ne Shqiperi, Kosove, Gjermani dhe Dubai. “Kosmonte Foods Tirana”, ofron pune te rregullt brenda dhe jashte vendit, te qendrueshme dhe me kontrate afatgjate, shperblime dhe bonuse ne baze te performances dhe realizimeve. Për shkak të zgjerimit të vazhdueshëm kompania është në kërkim të stafit të ri energjik dhe me dëshirë për rritje profesionale. Kjo shoqeri shpall konkursin per pozicionin e punes: SHOFER.

Detyrat

-Kryen shpërndarjen e mallit nëpër markete, kliente te kompanise sipas udhezimeve te magazinierit;
-Kryen furnizimin ne kohe te porosive me produkte tek klientet perkates;
-Tregon miresjellje dhe pergjegjshmeri ne marredhenie me parteneret e bisznesit te kompanise;


Kualifikimet / Kërkesat
-Te kete leje drejtimi te kategorise B
-Te kete eksperience pune si shofer ne fushen e distribucionit ose te ngjashme.
-Te kete aftesi te mira komunikuese.
-Te kete aftesi per te punuar ne grup.

Shënime
Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.
•Luten të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV, si dhe të percaktojne pozicionin për të cilin aplikojnë, në adresen e e-mail-it: apliko@kosmontefoods.al ;
•Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.
•Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV) , pozicionin e deshiruar.
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Ju mirepresim!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Domje, Rr.Frashnjet
  • Profili Tregti