Shofer Administrativ 359 views16 applications

FMT GROUP OFRON VEND PUNE :
Shofer Administrativ
Përshkrimi i punës :
• Dorëzon dokumenta/fatura tek klientët e kompanisë sipas udhëzimeve të Departamenteve përkatëse.
• Kryen pagesa në banka të nivele të ndryshme.
• Realizon në kohë blerjet e nevojshme sipas nevojave të stafit administrativ.
• Tregon mirësjellje dhe përgjegjshmëri në marrëdhënie me klientët e kompanisë.
• Kryen cdo ditë kontrollin e automjetit të marr në dorezim, si përpara ashtu edhe pas përfundimit të ditës së punës.
Kriteret për pozicionin :
• Të zotëroj leje drejtimi të kategorisë B.
• Të ketë aftësi të mira organizative dhe komunikuese.
• Të jetë serioz, i përgjegjshëm dhe korrekt.
• Të ketë aftësi për të punuar në grup.
• Të ketë eksperiencë pune si shofer në fusha të ngjashme.
• Preferohet mosha 30-40 vjec.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Punohet : E hënë – E premte Ora : 08:15 – 16:15
Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV në adresën e emailit hr@fmtgroup.al
Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

* Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.
Ju mirëpresim!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rinas, Tirane
  • Profili Energjitike