Shofer 128 views1 application

Job Expired

Kompania Deutschcolor, pas nje partneritet disa vjecar me DELTA GROUP,
ka ndertuar ne Shqiperi fabriken e saj nga me modernet ne Ballkan,
me nje teknologji gjermane te avancuar per prodhimin e bojerave ekologjike e shume produkteve te tjera.

Deutschcolor eshte I hapur te mireprese cdo person energjik me vullnetin e mire ndaj kompanise,
duke I dhene mundesi gjithesecilit te realizoje objektivat e tij personale ne aspektin professional.
Në fokusin tonë primar, janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti I skuadrës në ambjentin e punës.
Gjithashtu vlerësimi sipas një skeme motivimi në referencë të performancës dhe vjetërsisë në punë
janë një tjetër politikë sociale e grupit tonë.
Është kënaqësi për ne të mirëpresim kandidatë që na vlerësojnë dhe dëshirojnë të jenë pjesë e Deutschcolor.

Pozicioni për të cilin mund të aplikoni: Shofer

Kërkesat që duhet të përmbushin kandidatet:

  • Arsim i mesëm.
  • Eksperiencë e mëparshme përben avantazh.
  • Mosha e preferuar 25-45 vjec.
  • Te disponoje patente te kategorise DE.
  • Vendbanimi Durres

Si të aplikoni:Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dërgoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese,
duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni, në adresën elektronike : hr@deutschcolor.de

Me miresjellje ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen nga stafi i Burimeve Njerezore, DELTA GROUP.

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane - Durres km 19
  • Profili Prodhim/Perpunim