Shkoder, ofroj vend pune Arkëtare 38 views1 application

Kadiu Group, lider ne industrinë automotive, pjeseve te kembimit dhe lubrifikanteve eshte ne kerkim per arketare, ne qytetin e Shkodres.

Kerkesat e pozicionit:

  • Të ketë mbaruar arsimin e lartë ne deget e ekonomise.
  • Eksperienca e meparshme perben avantazh.
  • Te kete aftesi shume te mira profesionale, komunikuese.
  • Te jete e sakte, korrekte, bashkepunuese.
  • Te kete njohuri nga programet financiare dhe nga paketa microsoft.
  • Te jete me banim ne qytetin e Shkodres.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV në adresën e e-mailit hr@kadiu.al

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane Durres Km 3
  • Profili Automjete