Shkoder, ofrohet vend pune Remote 350 LEKE/ORA/NETO + BONUS 47 views

Vigan Solutions, Shoqëria me e rëndesishme në Shqipëri në fushën e outsourcing,
për selinë ne Shkodër është në kërkim të Konsulentëve në Shërbimin e Klientit + InBound Commerciale në sektorin e Hotelerisë.
Cfarë kërkojmë?

 • Përvojë të mëparshme;
 • Aftësi për t’u përshtatur me tipologji të ndryshme klientësh, B2B ose B2C;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi;
 • Aftësi të shkëlqyera në zgjidhjen e problematikave;
 • Njohuri të shkëlqyera në të folur dhe në të shkruar të gjuhëve Italiane dhe Angleze.

Cfarë do duhet të bësh?

 • Do t’i përgjigjesh kërkesave për informacion mbi shërbimet e ofruara nga kompania;
 • Do të keni kontakt me klientët përmes kanaleve të ndryshme të komunikimit;
 • Do të njihni dhe adresoni nevojat e klientëve.

Cfarë ofrojmë?

 • Program trajnimi me pagesë;
 • Rritje profesionale të vazhdueshme në bazë të performancës;
 • Trajnime të vazhdueshme dhe përditësime brenda dhe jashtë vendit;
 • Bonuse të bazuara në performancën tuaj;
 • Pagesë 350 Leke/Ora/Neto + Bonuse shume te larta.

Nëse përmbushni kërkesat e mësiperme, ju mund të dërgoni kërkesën tuaj për një takim, duke klikuar tek link në vijim:
https://vigan.solutions/recruitment
Ose mund të na kontaktoni në numrin e telefonit:
+355 69 404 0314
Puna zhvillohet nga shtepia.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Call Center