Shitës/e në dyqan për qytetin e Shkodres 379 views4 applications

Job Expired

JYSK Albania, kompani e cila si objekt aktiviteti ka tregtinë me pakicë të mobilieve,
pajisjeve të ndriçimit dhe artikujve të tjerë shtëpiakë në dyqane të specializuara
kërkon të punësojë:

Pozicioni: Shitës/e në dyqan për qytetin e Shkodres.

Detyrat dhe përgjegjësitë:
• Kujdeset për shërbimin ndaj klientit dhe sigurohet që të plotësojë çdo kërkesë të tij
• Realizon objektivat e përcaktuara nga kompania për shitjet e produkteve
• Kryen proçesin e hapjeve në kohë të artikujve te rinj
• Kontrollon artikujt çdo ditë dhe bën zëvëndësimin e tyre
• Suporton në proçesin e reklamimit të produkteve në dyqan
• Mban përgjegjësi për produktet që tregtohen në dyqan
• Kujdeset që dyqani të jetë i rregullt, i pastër dhe të ketë përgjegjshmëri për sektorin përkatës

Kualifikimet dhe aftësitë:
• Eksperiencë pune në shitje (përbën avantazh eksperienca në kompani me aktivitet të ngjashme)
• Të ketë mbaruar shkollën e lartë (jo e domosdoshme)
• Të punojë në grup dhe të ketë iniciativë
• Të ketë aftësi shumë të mira të komunkimit
• Njohuri bazë të paketës Office
• Njohuri e gjuhës Angleze

Ofrohet:
• Pagë motivuese
• Kushte shumë të mira pune
• Mundësi për tu rritur në detyrë brenda kompanisë
• Puna organizohet në 2 turne

Mënyra e aplikimit:Të interesuarit për këtë pozicion mund të dërgojnë cv në adresën e email-it: info@jysk.al
Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Cel. : +355697005052

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Bulebardi Gjergj Fishta, Pallati Alpas Center
  • Tel/Mob 0697005057
  • Profili Tregti