SHITJE ONLINE NGA ZYRAT E KOMPANISE 146 views2 applications

Job Expired

Brandi Italian “Enzo Attini” kërkon të punësojë vajza për shitje online nga zyrat e kompanise.

✅Cfarë ofrojmë ne:

– Mundësinë për të punuar në orarin më të përshtatshëm për ju. 

Oraret jan Turni 1 (8-13:00), Turni 2 (13-18:00), Turni 3 (18:00 – 00:00)

– Mundësi për rritje ekonomike.

– Mundësi për rritje profesionale.

– Grup pune mbështetës dhe motivues.

– PAGESA VETËM ME BONUSE, ne baze te numrit te artikujve te shitur.

✅Cfare kërkojmë ne:

– Duhet të jetë dinamike.

– Të ketë aftësi të mira komunikimi.

– Të ketë njohuri të mira në të shkruarit të gjuhes Shqipe.

– Aplikantja duhet te jetë rezidente ne Tiranë.

📩 Për të aplikuar dërgoni një CV në emaili: bashkepuno@enzoattini.al

Numër kontakti: 0676323467

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 21 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr Muhamet Gjollesha Tirane
  • Tel/Mob +355676323440
  • Profili Moda/Veshja